[2024-feb-29] Sad news: Eric Layton aka Nocturnal Slacker aka vtel57 passed away on Feb 26th, shortly after hospitalization. He was one of our Wiki's most prominent admins. He will be missed.

Welcome to the Slackware Documentation Project

Спољашњи сајтови са информацијама које се односе на Слеквер

Слеквер документација и чланци који се односе на Слеквер се могу наћи на многим местима.

Уколико на овом Викију не можете да неђете оно што тражите, окушајте срећу на следећим локацијама. И размислите (након што нађете оно што сте тражили) да ли бисте можда могли да додате информације које недостају у виду нове стране или у виду ажурирања већ постојеће стране на Викију. Били бисмо веома захвални!

Сајтови са документацијом

Слеквер презентације

Форуми, дискусионе групе и ИРЦ

  • LinuxQuestions.org or LQ: гостољубива и аткивна Линукс заједница са великим бројем форума и свега што се односи на Линукс и форумом посвећеном Слекверу. Ово је место које треба да посетите ако на викију не нађете одговоре које тражите.
  • Slackware newsgroup: Можете се повезати на Слеквер дискусиону групу alt.os.linux.slackware помоћу вашег читача дискусионих група или можете да користите гугл групе помоћу вашег веб прегледача. У дискусионим групама можете и да постављате питања. Многе државе имају локалне Слеквер дискусионе групе у којима можете да пишете на вашем језику.
  • IRC:#slackware at freenode.net: Можете се повезати на Слекверову собу помоћу вашег омиљеног клијента. Домаћин: #slackware. Порт: 6667. Са ИРЦом можете директно да ћаскате са другим корисницима Слеквера и гуруима (експертима).

Чланци са новостима

Локалне заједнице

  • Slacky.eu Италијанска Слеквер заједница.
  • Slackware-fr Француска Слеквер заједница.
  • Slackware.ir Иранска Слеквер заједница.
  • Slackware-pl Пољски Слеквер форум / заједница.

Забавни сајтови и блогови

Портови

 sr:slackware:external ()
This translation is older than the original page and might be outdated. See what has changed.