Enjoy Slackware 15.0!

Welcome to the Slackware Documentation Project

Разлике

Овде су приказане разлике између изабране ревизије и тренутне верзије странице.

Постави везу ка овом компаративном приказу

Следећа ревизија
Претходна ревизија
Следећа ревизија Обе стране следеће ревизије
sr:slackdocs:news [2012/12/04 01:18 (UTC)]
bocke направљено
sr:slackdocs:news [2013/01/19 22:10 (UTC)]
bocke [Повеља пројекта]
Линија 1: Линија 1:
 <note important>This translation is still work in progress! ([[wiki:user:bocke|bocke]])</note> <note important>This translation is still work in progress! ([[wiki:user:bocke|bocke]])</note>
 <note important>Овај превод је још у изради! ([[wiki:user:bocke|bocke]])</note> <note important>Овај превод је још у изради! ([[wiki:user:bocke|bocke]])</note>
 +
 +====== Новости администрације сајта ======
 +
 +
 +====== Повеља пројекта ======
 +
 +
 +Знање је моћ. Раштркана и нефокусирана моћ је бескорисна. Да се једноставно изразимо, визија и ултимативни циљ //Slackware Linux Documentation Project// је да постане светски извор свих информација везаних за Слеквер. Ово је заиста високо стремљење. Али постоји поверење да [[http://slackware.com/|Slackware Linux]], најстарија активно одржавана дистрибуција [[https://www.gnu.org/|ГНУ/Линукса]], има корисничку базу да постигне овај циљ. Позивамо вас да нам се [[http://docs.slackware.com/start?do=register|придружите]] и постанете наш партнер у овом подухвату. 
 +
 +Ко може помоћи? Било ко, од вашег ујака Пере који се игра са Слеквереом на његовом старом лаптопу до Линукс гуруа са развојним вештинама. Сви су добродошли. Сви могу [[slackdocs:contributing|допринети]] нешто вредно овом пројекту. Вики ресурс попут овога зависи од заједнице. Видели сте шта су заједнице ГНУ/Линукса и [[http://www.thefreedictionary.com/open-source|Отвореног Кода]] урадиле у прошлости и шта још увек раде данас. Радећи заједно, значајно повећавамо потенцијал за успех.
 +
 +Овај пројекта ће имати потребе за чланцима широког опсега Слеквер знања. Биће потребе за озбиљним техничким чланцима о хардверској контроли, софтверским апликацијама, Слеквер Линукс имплементацији у пословном и личном рачунарству, систем администрацији, итд. Такође ће бити потребни и чланци везани за свакодневна [[https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/so-you-want-to-be-a-slacker-what-do-i-do-next-644746/|питања]] у вези тема у опсегу од једноставних КАКОДА документа до компликованих решења. 
 +
 +Пријављени чланци ће бити проверени, као што је случај и са највећим бројем осталих ресурса вики типа. Можда ће бити потребне исправке, додаци, итд. Ниједан чланак неће бити проглашен неважним. Ако је везан за Слеквер Линукс и помоћи ће некоме негде да боље користи овај оперативним систем, онда је чланак вредан. Оно што се ради овде се ради за друге. Ово је архива знања које се гради за будућност. Ваше учешће ће бити база која држи цигле на месту.
 +
 +Да бисмо испунили циљеве овог пројекта, потребно је ослонити се на цивилну расправу и присуство јаког духа кооперације. Ова правила су јако једноставна. Будите пристојни и толерантни у вашем односу према другима. Овај пројекат није о индивидуама. Он је о дељењу заједнице и заједничком раду ка циљу. Ваш его неће бити део //Slackware Linux Documentation Project//. Молимо оставите га у орману пре пријављивања.
 +
 +Ово је наш уговор једни са другима и будућношћу.

In Other Languages
QR Code
QR Code sr:slackdocs:news (generated for current page)