Welcome to the Slackware Documentation Project

Разлике

Овде су приказане разлике између изабране ревизије и тренутне верзије странице.

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
sr:slackbook:start [2012/11/04 05:24 (UTC)]
bocke [Извори]
sr:slackbook:start [2012/11/05 02:12 (UTC)] (тренутно)
bocke
Линија 17: Линија 17:
 Слеквер Линукс је можда једна од најстаријих живих Линукс дистрибуција,​ али се и даље редовно ажурира и укључује последња издања многих популарних слободних програма. Док Слеквер тежи као одржавању својих традиционалних ЈУНИКС корена и вредности,​ не може се побећи "​прогресту"​. Подсистеми се мењају,​ менаџери прозора долазе и одлазе и проналазе се нови начини како управљати комплексностима модерног оперативног система. Док се ми одупиремо промена само ради промене,​ неизбежно је да како се ствари мењају документација постаје застарела - књиге нису изузетак. Слеквер Линукс је можда једна од најстаријих живих Линукс дистрибуција,​ али се и даље редовно ажурира и укључује последња издања многих популарних слободних програма. Док Слеквер тежи као одржавању својих традиционалних ЈУНИКС корена и вредности,​ не може се побећи "​прогресту"​. Подсистеми се мењају,​ менаџери прозора долазе и одлазе и проналазе се нови начини како управљати комплексностима модерног оперативног система. Док се ми одупиремо промена само ради промене,​ неизбежно је да како се ствари мењају документација постаје застарела - књиге нису изузетак.
  
-===== Acknowledgements ​=====+===== Захваљујемо ​=====
  
 FIXME FIXME
Линија 56: Линија 56:
   * Оригинални превод:​ [[http://​www.ns-linux.org|Лугонс]] тим у саставу:​ Никола Котур, Маркеља,​ Мека, Немос, Мита Чокић, Стефи, Сркс, Небјак,​ Аксез.   * Оригинални превод:​ [[http://​www.ns-linux.org|Лугонс]] тим у саставу:​ Никола Котур, Маркеља,​ Мека, Немос, Мита Чокић, Стефи, Сркс, Небјак,​ Аксез.
 <!-- * Contributions by [[wiki:​user:​yyy | User Y]] --> <!-- * Contributions by [[wiki:​user:​yyy | User Y]] -->
-  * Допринос:​ [[wiki:​user:​bocke | Бојан Поповић ]] 
  
 <!-- Please do not modify anything below, except adding new tags.--> <!-- Please do not modify anything below, except adding new tags.-->
 {{tag>​slackbook}} {{tag>​slackbook}}

In Other Languages
QR Code
QR Code sr:slackbook:start (generated for current page)