Enjoy Slackware 15.0!

Welcome to the Slackware Documentation Project

Разлике

Овде су приказане разлике између изабране ревизије и тренутне верзије странице.

Постави везу ка овом компаративном приказу

Обе стране последње ревизије Претходна ревизија
Следећа ревизија
Претходна ревизија
Последња ревизија Обе стране следеће ревизије
sr:slackbook:start [2012/11/04 05:24 (UTC)]
bocke [Извори]
sr:slackbook:start [2012/11/05 02:00 (UTC)]
bocke [Извори]
Линија 17: Линија 17:
 Слеквер Линукс је можда једна од најстаријих живих Линукс дистрибуција, али се и даље редовно ажурира и укључује последња издања многих популарних слободних програма. Док Слеквер тежи као одржавању својих традиционалних ЈУНИКС корена и вредности, не може се побећи "прогресту". Подсистеми се мењају, менаџери прозора долазе и одлазе и проналазе се нови начини како управљати комплексностима модерног оперативног система. Док се ми одупиремо промена само ради промене, неизбежно је да како се ствари мењају документација постаје застарела - књиге нису изузетак. Слеквер Линукс је можда једна од најстаријих живих Линукс дистрибуција, али се и даље редовно ажурира и укључује последња издања многих популарних слободних програма. Док Слеквер тежи као одржавању својих традиционалних ЈУНИКС корена и вредности, не може се побећи "прогресту". Подсистеми се мењају, менаџери прозора долазе и одлазе и проналазе се нови начини како управљати комплексностима модерног оперативног система. Док се ми одупиремо промена само ради промене, неизбежно је да како се ствари мењају документација постаје застарела - књиге нису изузетак.
  
-===== Acknowledgements =====+===== Захваљујемо =====
  
 FIXME FIXME
Линија 56: Линија 56:
   * Оригинални превод: [[http://www.ns-linux.org|Лугонс]] тим у саставу: Никола Котур, Маркеља, Мека, Немос, Мита Чокић, Стефи, Сркс, Небјак, Аксез.   * Оригинални превод: [[http://www.ns-linux.org|Лугонс]] тим у саставу: Никола Котур, Маркеља, Мека, Немос, Мита Чокић, Стефи, Сркс, Небјак, Аксез.
 <!-- * Contributions by [[wiki:user:yyy | User Y]] --> <!-- * Contributions by [[wiki:user:yyy | User Y]] -->
-  * Допринос: [[wiki:user:bocke | Бојан Поповић ]]+  * Превод: [[wiki:user:bocke | Бојан Поповић ]]
  
 <!-- Please do not modify anything below, except adding new tags.--> <!-- Please do not modify anything below, except adding new tags.-->
 {{tag>slackbook}} {{tag>slackbook}}

In Other Languages
QR Code
QR Code sr:slackbook:start (generated for current page)