Welcome to the Slackware Documentation Project

Разлике

Овде су приказане разлике између изабране ревизије и тренутне верзије странице.

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
sr:slackbook:printing [2014/09/22 19:52 (UTC)]
slackmuz
sr:slackbook:printing [2014/10/21 16:49 (UTC)] (тренутно)
slackmuz
Линија 25: Линија 25:
  
   - За драјвере произвођача,​ инсталација је обично иста као и инсталација било ког софтвера;​ користите **//​installpkg//​** или **//​rpm2tgz//​** да бисте инсталирали пакет. Обавезно прочитајте документацију која долази уз драјвер.   - За драјвере произвођача,​ инсталација је обично иста као и инсталација било ког софтвера;​ користите **//​installpkg//​** или **//​rpm2tgz//​** да бисте инсталирали пакет. Обавезно прочитајте документацију која долази уз драјвер.
-  - За PostScript штампаче,​ не постоји ​,,инсталација'' ​као таква; једноставно преузмите одговарајући //PPD// фајл и сместите га на видну локацију на вашем чврстом диску.+  - За PostScript штампаче,​ не постоји ​"инсталација" ​као таква; једноставно преузмите одговарајући //PPD// фајл и сместите га на видну локацију на вашем чврстом диску.
  
 Када инсталирате или преузмете неопходне компоненте,​ спремни сте да покренете **//​CUPS//​**. Када инсталирате или преузмете неопходне компоненте,​ спремни сте да покренете **//​CUPS//​**.
Линија 80: Линија 80:
 MakeModel је друга половина добијеног резултата;​ у овом случају то је Ricoh Aficio 1060 - CUPS+Gutenprint v5.2.6. MakeModel је друга половина добијеног резултата;​ у овом случају то је Ricoh Aficio 1060 - CUPS+Gutenprint v5.2.6.
  
 +Последњи кључни улаз је DeviceURI, или где се на мрежи (или физичкој локацији као што је УСБ) налази штампач. У овом примеру,​ ми користимо DeviceURI lpd: <​nowiki>//​ </​nowiki>​192.168.4.8 ​

In Other Languages
QR Code
QR Code sr:slackbook:printing (generated for current page)