Welcome to the Slackware Documentation Project

Diferències

Ací es mostren les diferències entre dos versions de la pàgina.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
ca-valencia:start [2014/12/24 08:48 (UTC)]
el_pinux_penat creat
ca-valencia:start [2018/09/28 11:10 (UTC)] (Actual)
el_pinux_penat remove trailing space
Llínea 1: Llínea 1:
 ~~NOTOC~~ ~~NOCACHE~~ ~~NOTOC~~ ~~NOCACHE~~
  
-====== Benvingut ​l'​Slackware Documentation Project ======+====== Benvingut l'​Slackware Documentation Project ======
  
 El nostre objectiu és convertir-nos en la teua font principal de El nostre objectiu és convertir-nos en la teua font principal de
Llínea 10: Llínea 10:
 ===== Iniciant-se en Slackware ===== ===== Iniciant-se en Slackware =====
  
-  * [[slackware:​install|Instal·lació ​d'Slackware]]:​ una guia a través de tot el procés d'​instal·lació i configuració d'​[[slackware:​slackware|Slackware Linux]]; escrita tant per a usuaris nous com experimentats.+  * [[ca-valencia:​slackware:​install|Instal·lació ​de Slackware]]:​ una guia a través de tot el procés d'​instal·lació i configuració d'​[[slackware:​slackware|Slackware Linux]]; escrita tant per a usuaris nous com experimentats.
   ​   ​
   * [[slackware:​beginners_guide|Configura el teu nou Sistema Slackware]];​ què fer una vegada que la instal·lació s'ha completat.   * [[slackware:​beginners_guide|Configura el teu nou Sistema Slackware]];​ què fer una vegada que la instal·lació s'ha completat.
Llínea 16: Llínea 16:
   * [[slackware:​community|Involucrant-se]]:​ descriu vàries maneres en que els Slackers (tant usuaris nous com experimentats) poden contribuir amb la comunitat Slackware.   * [[slackware:​community|Involucrant-se]]:​ descriu vàries maneres en que els Slackers (tant usuaris nous com experimentats) poden contribuir amb la comunitat Slackware.
  
-  * [[slackware:​external|Enllaços i vínculs]]: altres llocs al web que ofereixen informació relacionada amb Slackware.+  ​* [[slackware:​liveslak|Slackware Live Edition]]: si vostè vol provar una //Live Edition// d'​Slackware abans de comprometre'​l amb el seu disc dur. 
 + 
 +  ​* [[slackware:​external|Enllaços i vincles]]: altres llocs al web que ofereixen informació relacionada amb Slackware.
  
 <​newcolumn>​ <​newcolumn>​
Llínea 58: Llínea 60:
 ===== Més sobre el Projecte SlackDocs ===== ===== Més sobre el Projecte SlackDocs =====
  
-<columns 100% 50% -> Si tu només vols parlar sobre el contingut d'​alguna de les nostres pàgines Wiki, o si vols proposar millores a la pàgina, pots utilitzar la pestanya "​discussion"​ que apareix a la part de dalt de totes les pàgines, i deixar ahí els teus pensaments/​comentaris/​idees. Alternativament,​ SlackDocs també té una llista de correu que pot ser utilitzada per a discussions de contingut i pluja d'​idees a http://​lists.alienbase.nl/​mailman/​listinfo/​slackdocs +<columns 100% 50% -> Si tu només vols parlar sobre el contingut d'​alguna de les nostres pàgines Wiki, o si vols proposar millores a la pàgina, pots utilitzar la pestanya "​discussion"​ que apareix a la part de dalt de totes les pàgines, i deixar ahí els teus pensaments/​comentaris/​idees. Alternativament,​ SlackDocs també té una llista de correu que pot ser utilitzada per a discussions de contingut i pluja d'​idees a https://​lists.alienbase.nl/​mailman/​listinfo/​slackdocs 
-(nosaltres conservem els arxius de [[http://​lists.alienbase.nl/​pipermail/​slackdocs/​|discussion]]).+(nosaltres conservem els arxius de [[https://​lists.alienbase.nl/​pipermail/​slackdocs/​|discussion]]).
  
-Si estas interessat i ets capaç de contribuir al wiki, per favor busca idees en [[slackdocs:​contributing|esta llista]]. Potser ja tens una idea per a un nou article! \\ Entenem que potser no estas segur de les teues habilitats d'​escriptura o et sents insegur sobre com començar a contribuir. Si eixe és el cas, t'​animem a subscriure'​t a la [[http://​lists.alienbase.nl/​mailman/​listinfo/​slackdocs|llista de correu]] i demanar ajuda. La gent en eixa llista t'​oferirà assistència. \\ Si tu penses que una llista de correu és difícil d'​utilitzar,​ hem escrit unes+Si estas interessat i ets capaç de contribuir al wiki, per favor busca idees en [[slackdocs:​contributing|esta llista]]. Potser ja tens una idea per a un nou article! \\ Entenem que potser no estas segur de les teues habilitats d'​escriptura o et sents insegur sobre com començar a contribuir. Si eixe és el cas, t'​animem a subscriure'​t a la [[https://​lists.alienbase.nl/​mailman/​listinfo/​slackdocs|llista de correu]] i demanar ajuda. La gent en eixa llista t'​oferirà assistència. \\ Si tu penses que una llista de correu és difícil d'​utilitzar,​ hem escrit unes
 [[slackdocs:​mailing_list#​how_to_use_the_slackdocs_mailing_list|instruccions d'​ajuda]] per a tu. [[slackdocs:​mailing_list#​how_to_use_the_slackdocs_mailing_list|instruccions d'​ajuda]] per a tu.
  
Llínea 85: Llínea 87:
  
 <​newcolumn>​ <​newcolumn>​
-==== Editar ​Aquest Wiki ====+==== Edita Aquest Wiki ====
  
-Has de [[http://​docs.slackware.com/​start?​do=register|crear un compte]] per a editar aquest wiki (fins i tot si només vols escriure alguna cosa a la pàgina de discussió"​). Amb la intenció de lluitar contra l'​spam,​ el teu nou compte no estarà habilitat per a editar este Wiki immediatament. Un dels administradors del Wiki l'​haurà d'​habilitar primer, el que normalment no tarda molt. **Deixa caure un correu electrònic a [[slackdocs:​contact|slackdocs-admin]] si vols un compte, +Has de [[https://​docs.slackware.com/​start?​do=register|crear un compte]] per a editar aquest wiki. Amb la intenció de lluitar contra l'​spam,​ el teu nou compte no estarà habilitat per a editar este Wiki immediatament. Un dels administradors del Wiki l'​haurà d'​habilitar primer, el que normalment no tarda molt.
-el formulari de registre ha sigut deshabilitat temporalment a causa d'​atacs de "​spam"​!** \\ Una vegada creat, pots jugar al +
-[[playground:​playground|Playground]] o a la teua pròpia pàgina per a familiaritzar-te amb l'​[[wiki:​syntax|etiquetatge Dokuwiki]]. La sintaxi disponible està llistada a [[wiki:​syntax|wiki:​sintaxi]] on pots trobar també vincles als afegits (plugins) que s'han instal·lat,​ proporcionant funcionalitats addicionals.+
  
 </​columns>​ </​columns>​

In Other Languages
QR Code
QR Code ca-valencia:start (generated for current page)